Svet-Stranek.cz
Má práce je Váš odpočinek
Masáže Markéta Musilová

Thajská olejová masáž:Má práce je Váš odpočinek

Thajská olejová masáž

Thajská olejová masáž

Thajská olejová masáž je právem považována za léčebnou masáž,jejíž základy nalézáme již ve starověku,v dobách Buddhy. Využívá prvky tradiční thajské masáže,tradiční čínské medicíny a speciálních masážních olejů.

Tato alternativní relaxační a léčebná metoda spočívá v působení síly na energetické dráhy jednotlivých orgánů lidského těla tzv.meridiány(dráhy v těle,kterými proudí energie) a na jejich tlakové body,takže celé tělo je podrobeno systematické tlakové masáží od temene hlavy přes šíji,páteř,zádové svaly,také masáží paží a nohou včetně prstů.

Použitím pomalých a táhlých hmatů kombinovaných s protahováním a akupresurou dochází k odblokování energií v těle,uvolnění kloubů,svalů,šlach,protažení páteře.

 

INDIKACE

Thajská olejová masáž má dobrý vliv na cévní systém,krevní systém,lymfatický systém,posiluje imunitu,redukuje otoky,tuhnutí tkání,pomáhá regulaci střev,uklidňuje nervový systém,zbavuje tělo stresu.Dochází při ní k celkovému fyzickému a psychickému uvolnění.Navozuje celkovou harmonii a dává odpočinout tělu,mysli i duši a je vynikající prevencí před nemocemi.

 

KONTRAINDIKACE

· Zánětlivé poškození nebo onemocnění kůže(také místa po bodnutí hmyzem)

· Infekční nemoci

· Pokročilá arterioskleróza i osteoporóza

· Leukémie,nádorové onemocnění

· Zánět žlučníku,slepého střeva,žlučové kameny

· Kýla

· Zánět žil(i křečové žíly)

· Zánětlivé otoky kloubů a záněty měkkých tkání

· Žaludeční a dvanáctníkové vředy

· Zvětšená játra a slezina

návštěvníků stránky
celkem34 307
tento týden34
dnes2